Sen verran tuli tuo neljän viikon takainen erikoishotelliloma maksamaan. Kaikilta vuorokausilta (9kpl) otettiin täysi maksu, vaikka se olisi vajaakin. Varauduin laskuun jo kesällä. Kesälomarahoista pistin sivuun 500€ tätä laskua varten, joten nou hätä.

Eilen ja tänään leikkausalue on kipuillut tavallista enemmän. Ainoa muutos toiminnassani on ollut nukkuminen enemmän kylkiasennossa kuin aiemmin. Johtuisikohan siitä. Eilen oli muutenkin jotekin täysin voimaton päivä. Kauppareissu sai riittää päivän "liikunnaksi", iltakävelyn jätin väliin.

Satunnaista epämääräistä pahoinvointia on ollut. Olen siksi jättänyt pois kaikki kolmiolääkkeet ja sinnitellyt käsikauppalääkkeillä. Hieroja sanoi, että pahoinvointi saatta johtua myös niska-hartia jumista, joka on edelleen vahvasti läsnä.

Autolla saisin ajaa kolmen päivän päästä. En kuitenkaan ole ihan varma lähdenkö silloin vielä rattiin. Etenkin eilen ja tänään nuo leikkausalueen kivut ovat olleet sitä luokkaa, ettei tulisi mielenkään lähteä pyörittelemään rattia ja käyttämään juuri niitä kipeän alueen lihaksia. Edes ostoskärryjä ei näillä kivuilla vielä lykitä.