... mutta koska kytkin on alhaalla, mitään ei tapahdu.

...tuolta tuntuu lääkkeiden vaimentama paniikkikohtaus. Lääke toimii kuten auton kytkin: vaikka moottori huutaa täysillä, kytkin estää voimansiirron renkaisiin.

Tänään siis iski paniikkikohtaus ja jälleen kerran täysin puskasta.

Ensimmäistä kertaa sanoin saman tien paikalla olleelle ihmiselle (sulholle), että nyt iskee paniikkikohtaus. Sen sanominen sai mut yllättäin kyynelehtimään. Mulla kohtauksiin ei ole kuulunu kyyneleet, ainakaan akuutissa vaiheessa, jälestäpäin kylläkin. Mut nyt tuhersin muutaman pisaran. Istuimme sohvalle jaarittelemaan niitä näitä. Tutut fyysiset oireet kulkivat tutussa järjestyksessä: käsien hervottomuus, huimaus/pyörrytys, rinnan puristus, MUTTA vain noin 10% teholla verrattuna aikaisempiin, lääkkeettömiin kohtauksiin. Tunnepuolen oireista kuolemanpelko ei tuntunut, jonkinlaista hädäntunnetta kuitenkin koin. Noin 15 min päästä totesin, että eiköhän tämä tästä. Lähdin kuitenkin puolta tuntia aikaisemmin töihin, koska tunsin pakottavaa tarvetta lähetä liikkeelle, pois sisältä, ihmisten pariin.

Kohtauksia näemmä saatta tulla lääkityksen kanssakin... Kuuluukohan sen niin mennä? Tarkoittaako tämä sitä, että edessä olisi annoksen nostaminen? Se ei kuulosta kauheen kivalta ajatukselta. Heinäkuussa on edessä seurantakäynti lääkärillä.