Mustan huumorin pläjäys näin keskiyön kun-ei-vaan-nukuta tunteina.


Kävimme eilen (siis toissapäivänä) pankissa, isän asioissa jälleen kerran. Paperin alareunassa oli äidin nimi ja siihen tuli äidin allekirjoitus, isän nimi ja siihen tuli mun ja veljen allekirjoitukset. Isän nimen perässä oli kirjaimet KP ja kysyin mitä ne tarkoittaa. Tarkoittavat kuolinpesää.

Sillä hetkellä tajusin olevani kuolinpesä. Minä olen kuolinpesä. Sanoin ääneen naurahtaen tämän uraauurtavan välähdykseni. Veljeni korjasi välittömästi, että olet vain puolikas kuolinpesää :)

Pankkitäti ei ihan täysillä lähtenyt mukaan mustaan huuoriimme, mutta äiti nauroi mukana.No, tämän luettuanne voitte varmaan kuvitella hämmennykseni, kun samana päivänä töissä otettuamme käyttöön uuden työvuorolistaohjelman, sain käsiini paperin, jossa oli tulevat vuoroni. Paperin yläreunassa oli nimeni ja isoilla kirjaimilla KP...  Ihan sekunnin ajan ihmettelin miksi työvuorolistassakin on merkintä minun kuolinpesäisyydestäni, mutta toisen sekunnin aikana älysin kysäistä saman kysymyksen, kuin pankissa. Mitä KP tarkoittaa? Tässä tapauksessa se tarkoittaa kuukausipalkkalaista :)Lisää mustaa huumoria... Nauroin juuri vieressä istuvalle Miehelle, että tämän blogikirjoituksen kategorioita on *heh* ja isän kuolema :DDDD


Jokohan siinä olis tämän päivän mustan huumorin annos....