Tänään tuli testattua häitä varten hankittujen meikkituotteiden hien- ja kulutuksenkestävyys. Ja läpäisivät testin kirkkaasti. Meikkasin itseni jo ennen aamu kuutta, kun paha tapani on heräillä ekan kerran jo silloin. Sen jälkeen nukuin vapaapäivän kunniaksi vielä reilut kaksi tuntia ja siinä oli ensimmäinen testipaikka. Meikit, erityisesti silmämeikki oli ennallaan yöunien jatkojen jälkeenkin.

Tämän jälkeen lähdin hikoilemaan kaupungin helteeseen, hoitelemaan seitsemänkohtaista tehtävälistaa. Iltapäivällä oli vapaapäivän kalorittoman nautinnon aika, eli päikkärit, joiden aikana testasin myös miten meikki kestää silmätippoja. Hyvin kesti. Illalla kävin vielä porukoiden luona nauttimassa grilliherkkuja ja juhlistamassa nimipäivääni.

Kotiin ja suihkuun pääsin puoli yhdentoista aikaan illalla. Meikit olivat olleet naamassa yli 16 tuntia ja edelleen olivat oikein hyvässä jamassa. Silmän varjostukset oli ehkä aavistuksen haalistunu, mutta ei pahasti. Luomivärit tai peitevärit eivät olleet kerääntyneet juonteisiin silmänurkkiin tai silmien alle. Meikkivoidekaan ei ollut kasaantunut mihinkään. Rasvoittuva ihoni toki kiilsi, se oli kiiltänyt varmaan jo suuren osan päivää, sille en oikein mitään voi, mutta pääasia, että meikkivoide oli pysynyt freessin näköisenä eikä ollut paakkuuntunut mihinkään tai kulunut pois paljastaen vikoja mitä sen pitääkin pettää.

Kyllä täytyy kiitettävä arvosana antaa. :)


Tässä lista mun arsenaalista:

Silmämeikin pohjustus: MAKE UP FOREVER Lift Concealer Ennen meikkikoulutusta ja vähän sen jälkeenkin epäilin pohjustuksen tarpeellisuutta, mutta kokeiltuani olen todennut, että kestävä silmämeikki vaatii pohjustusvoiteen (,joka samalla kivasti peittaa tummat silmänaluset).

Silmien rajaukseen: AVON Glimmerstick eye liner (Avonin sivuilla ei kuvausta tästä) Pehmeä, ei suttaa, ei varise, riittävän voimakas väri.

Luomivärit: GRIMAS Eyeshadow/Rouge Riittävän paljon pigmenttiä, jotta saa voimakkaan varjostuksen ja keston. Ei lopu potku kesken!

Ripsivärinä Avonia, mutta hääpäivänä ei välttämättä mitään sillä ennen häitä käyn ripsien värjäyksessä ja laitattamassa niihin kestopidennykset.

Meikkivoide: MAKE UP FOREVER Liquid Lift Foundation nestemäinen, tuntuu ensin epäilyttävästi samanlaiselta kuin mikä tahansa marketin voide, mutta käytössä toista maata. Peittää hyvin virheet ja etenkin suurentuneet ihohuokoset, joka on mun ihan megaongelma. Pysyy hyvin, ei paakkuunnu juonteisiin, ei pelkää hikeä, ei hinkaudu pois (kestää nenän niistämisen :)

Puuteri: DERMOSIL Devoted mineraalipuuteri kiinnittää joskaan ei poista kiiltoa. Kiillon poistoa en runsaasti rasvoittuvasta ihosta huolimatta kaipaa sillä jostain hassusta syystä kasvojen kiiltäminen on helpompi hyväksyä, kun se ei mattapintainen ole ollutkaan, edes meikin valmistuttua.

Huulissa tänään Avonia, mutta hääpäivän tilanne vielä auki. Häämeikkini painopisteenä tulee olemaan erittäin voimakas silmämeikki, joten huuliin saatan laittaa vain kiiltoa tai jotain muuta kevyttä.

MAKE UP FOREVERin Suomen sivut.