1276963026_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oon jo pari viikkoa odottanut näitä häitä miltei yhtä hartaasti kuin omiani. Jo aikaisin ilmoitin sulholle, että jos aikoo olla paikalla niin, ainoat sallitut toiminnot hänelle ovat lukeminen ja virkkaus. Mitään ylimääräisiä tai häiritseviä ääniä tai keskusteluja ei kuninkaallisten häiden aikana käydä. Sulholle osui työpäivä joten hallitsen valtakuntaani (sohvaa ja kaukosäädintä) ihan yksin ja täysin oman mieleni mukaan. Juon limsaa kuninkaallisesta häämukista ja syön sipsejä. Oi juhlaa!

Ihana yhteensattuma muuten oli kirkossa laulettu Laulujen laulun pätkä "Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan." Laul.8:6. Samainen pätkä ja muutama rivi lisää ovat meidän kutsujen runo.

Kävin tänään kurkkaamassa missä vaiheessa kutsut ovat tulossa (äitini askartelee ne). Oikein hyvällä mallilla. Äitini on kovin pikkutarkka mitä kutsujen ulkonäköön tulee. Hän selitti miten hän on tarkasti pitänyt vahtia, että koristenauha tulee millilleen samaan kohtaan jokaisessa kortissa. Naurahdin vain, että hän saa stressata nauhoista ja milleistä niin paljon kuin ikinä haluaa kunhan minun ei tarvitse! :)